19-20 november 2022

Debian Bug Squashing Party 2022 Tilburg

Op zaterdag 19 van 9:30 tot 22:00 en zondag 20 november van 9:30 tot 19:00 vindt er in Spoorzicht013, Spoorlaan 21K, Tilburg een Debian Bug Squashing Party plaats.

Een Bug Squashing Party is een bijeenkomst (virtueel of in levende lijve) van Debian Developers en Debian-geïnteresseerden waar men zoveel mogelijke software-bugs in het Debian GNU/Linux systeem probeert op te lossen. Het Debian-project is een vereniging van ontwikkelaars van vrije software die vrijwillig tijd en moeite steken in het produceren van het volledig vrije besturingssysteem Debian.

Iedere computerprogrammeur die mee wil helpen om de aankomende Debian GNU/Linux 12/bookworm release de deur uit te krijgen is van harte welkom. En niet alleen werk van programmeurs, maar ook de hulp van grafisch ontwerpers, vertalers en journalisten is daarbij gewenst. En als laatste zijn ook mensen die graag eens een blik in de keuken van Debian werpen zeker uitgenodigd: op zaterdag van 16:00 tot 18:00 is er Open Inloop. Toegang is gratis, aanmelden voor deelname buiten de open inloop-uren is gewenst.

Meer informatie over deze BSP is te vinden op https://deb.li/iiOID (https://wiki.debian.org/BSP/2022/11/nl/Tilburg), en algemene informatie over Debian op https://www.debian.org.